OPTIKA 1

SVETOZARA RADOJČIĆA 8A, BEOGRAD

+381 (11) 346 - 7 - 210
+381 (11) 304 - 8 - 774

ocna-kuca-sfera

ocna-kuca-sfera sfera-centar-za-vid online-prodavnica-sfera

OPTIKA 2

DELIGRADSKA 27, BEOGRAD

+381 (11) - 268 - 47 - 61
+381 (11) - 407 - 45 - 89

Oftalmološki pregled


 

očna-kuca-sfera očna-kuca-sfera očna-kuca-sfera

 

Centar za vid „SFERA“, prateći svetske standarde, pruža vrhunske usluge u oftalmologiji-uža oblast kontaktologija. Po modelu sve na jednom mestu, obezbedili smo Vam kompletnu uslugu provere i korekcije Vašeg vida.

Profesionalnost, edukacija i briga o pacijentima imperativi su naše kuće.

Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje kliničko iskustvo stečeno u Univerziteskom institutu za oftalmologiju. Nakon obavljenog detaljnog pregleda Vaših očiju i ispitivanja funkcije vida, ukoliko postoji mogućnost rešenja problema primenom kontaktnih sočiva, odgovorno tvrdimo da Vam možemo pružiti najkvalitetnije rešenje. To se naročito odnosi na pacijente sa komplikovanim refrakcionim anomalijama, kao i oboljenjima prednjeg segmenta oka, koja se uspešno koriguju primenom odgovarajućih kontaktnih sočiva.

U svakodnevnom radu naš tim stručnjaka prenosi i primenjuje saznanja i iskustva stečena kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem u najpoznatijem evropskom kontaktološkom centru. Centre Hospitalier Universitaire Pellegrin (CHU) Bordo, Francuska.

Specijalistička ordinacija

  • Kompjutersko odredjivanje dioptrije na keratorefraktometru najnovije generacije
  • Subjektivna provera vida na daljinu i blizinu
  • Savremeno određivanje i prepisivanje naočara
  • Pregled prednjeg segmenta oka
  • Odredjivanje kvaliteta suznog filma
  • Gonioskopija-pregled komornog ugla
  • Merenje očnog pritiska (APLANACIONA TONOMETRIJA)
  • Pregled očnog dna
  • Dijagnostika i lečenje slabovidosti i razrokosti kod dece i odraslih

Uz visok nivo stručnog iskustva i dosledno poštovanje svetskih medicinskih standarda, naš tim je prepoznatljiv po ljubaznosti i nivou individualne posvećenosti svakom pacijentu. Kontinuirano pratimo najsavremenije svetske trendove u oftalmologiji- uža oblast kontaktologija

Takodje se posebno ističemo velikim iskustvom i uspehom u prepisivanju presbiopnih (multifokalnih – progresivnih) naočara i sočiva (sa tri distance: daljina, srednja daljina i blizina). Multifokalne naočare ili sočiva su neophodni poslovnim ljudima posle četrdesete godine, koji veliki deo vremena provode za računarom i u kancelariji.

 

 

Društvo oftalmologa kontaktologa Srbije (COLSS)

colss

 

 

Evropsko udruženje oftalmologa kontaktologa (ECLSO)

EU-contact-lens