OPTIKA 1

SVETOZARA RADOJČIĆA 8A, BEOGRAD

+381 (11) 346 - 7 - 210
+381 (11) 304 - 8 - 774

ocna-kuca-sfera

ocna-kuca-sfera sfera-centar-za-vid online-prodavnica-sfera

OPTIKA 2

DELIGRADSKA 27, BEOGRAD

+381 (11) - 268 - 47 - 61
+381 (11) - 407 - 45 - 89

O nama


 

Očna kuća SFERA je osnovana 2004. godine i uspešno posluje već 13-u godinu, što dokazuje veliki broj zadovoljnih klijenata.

Dugogodišnji klinički rad, konstantna stručna usavršavanja i edukacije, kao u zemlji tako i u inostranstvu, omogućili su stručnom timu da klijentima pruži kompletnu uslugu provere i korekcije vida na najvišem mogućem stručnom nivou i u skladu sa najsavremenijim dostignućima u oblasti oftalmologije i kontaktologije.

Stručna osposobljenost i izuzetni rezultati postignuti u korekciji najkomplikovanijih dioptrija (visoke dioptrije i cilindri), uključujući i uspešno lečene pacijente sa teškim oboljenjima prednjeg segmenta oka, jedna je od posebnih odlika stručnog tima Očne kuće SFERA.

Prateći svoju misiju, da je profesionalnost i briga o pacijentima imperativ Očne kuće SFERA, posebno se ulagalo i u edukaciju optičara kako bi pored ljubaznog prijema posvetili posebnu pažnju svakom klijentu, odgovorili na svako pitanje, predlagali najbolja rešenja i ponudili savet u vezi odabira adekvatnih ramova i dioprijskih stakala.

Po modelu sve na jednom mestu Očna kuća SFERA pruža kompletnu uslugu od momenta zakazivanja, preko određivanja dioptrije, naručivanja naočara ili sočiva, kasnijih kontrola trudeći se time da svojim klijentima uštedi vreme i smanji troškove.

Očna kuća SFERA ima dve specijalizovane optike u Beogradu koje se nalaze u ulici Svetozara Radojčića 8a (Medaković) i Deligradskoj 27 (zgrada starog Dif-a). Ekskluzivno uređene imaju čekaonicu, kao i dovoljno prostora za isprobavanje svih ponuđenih ramova za naočare.

U okviru Očne kuće SFERA posluje i Centar za vid SFERA - Specijalistička oftalmološka ordinacija i Kabinet za kontaktna sočiva. Moderno uređena oftalmološka ordinacija opremljena je najsavremenijom oftalmološkom opremom i aparatima. Ordinira specijalista oftalmologije-kontaktolog sa dugogodišnjim stručnim iskustvom, u saradnji sa timom subspecijalista Univerzitetske Očne Klinike u Beogradu.

Nakon obavljenog detaljnog pregleda očiju i ispitivanja funkcije vida, ukoliko postoji mogućnost rešenja problema primenom kontaktnih sočiva, ponudiće se najkvalitetnije rešenje. To se naročito odnosi na pacijente sa komplikovanim refrakcionim anomalijama (visoka miopija, visoki astigmatizam), kao i oboljenjima prednjeg segmenta oka, koja se uspešno koriguju primenom odgovarajućih kontaktnih sočiva.

 

 

Društvo oftalmologa kontaktologa Srbije (COLSS)

colss

 

 

Evropsko udruženje oftalmologa kontaktologa (ECLSO)

EU-contact-lens